Cine este militarul din Timisoara care ameninta ca se arunca de la etajul 7 al unui bloc din Calea Sagului. Negocierile dureaza de peste 10 ore

Negocierile cu barbatul in varsta de 37 de ani, subofiter la o unitate militara de langa Timisoara, care a amenintat ca se arunca de la etajul 7 al unui bloc de pe Calea Sagului, continua si la aceasta ora. Negociatorii din cadrul SAS Timis au anuntat, joi seara, in jurul orei 21,30, ca barbatul nu a coborat inca de pe pervazul geamului.


”Continua activitatile in vederea determinarii acestuia sa renunte la gestul extrem”, au transmis acestia. Negocierile dureaza de mai bine de zece ore. La fata locului, circulatia rutiera se desfasoara pe o singura banda, si la aceasta ora, intrucat salvatorii de la ISU Timis au montat o perna gonflabila.

La UM 01109 Timisoara, unde-si desfasoara activitatea subofiterul, s-a format o comisie militara de ancheta, care este condusa de seful de stat major al Brigazii 18 Cercetare si Supraveghere ”Decebal”.

Reamintim ca, azi dimineata, in jurul orei 10,30, Marius Costea, plutonier major la Unitatea Militara din Chisoda, in varsta de 37 de ani, a deschis fereastra apartamentului de la etajul 7 si a amenintat ca se arunca. Prietena acestuia, cu care are un copil, a alertat autoritatile la 112, reclamand faptul ca partenerul ei de viata a blocat usa locuintei si ameninta ca se va sinucide.

La blocul situat in Calea Sagului, la iesirea din Timisoara, s-au deplasat politisti ai Sectiei 3 din Timisoara, un negociator din cadrul SAS Timis si militari din ISU Timis, precum si seful de stat major, psihologul si medicul sef al unitatii militare.

”Subofiterul este angajat al MApN din 2007, fiind incadrat in prezent ca subofiter de stat major. Este necasatorit si are un copil. Militarul nu a participat la misiuni in teatrele de operatii, iar la ultima evaluare psihologica a fost declarat apt limitat”, a transmis Compartimentul informare si relatii publice al Brigazii 18 Cercetare si Supraveghere ”Decebal”.

Sa mai spunem ca, ieri, o femeie de 53 de ani s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc de locuinte, tot de pe Calea Sagului, din Timisoara, si a fost gasita pe acoperisul de la intrarea in bloc. Aceasta a supravietuit si a fost dusa de urgenta la spital. (G.I.)

Leave a Reply