PERCHEZITII / Un dealer de droguri din Timisoara, saltat de procurorii DIICOT. Marfa era comandata prin Darknet si vanduta in cluburile de noapte

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Timisoara, impreuna cu politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Timisoara, in data de 08.06.2023, au pus in aplicare doua mandate de perchezitie domiciliara, in municipiile Timisoara si Lugoj, intr-o cauza privind savarsirea infractiunilor de trafic intern si international de droguri de risc si mare risc.


In urma perchezitiilor efectuate, au fost identificate si ridicate cantitatile de 730 grame amfetamina, 100 grame metamfetamina, 400 grame canabis, 10 grame cocaina, 50 grame ciuperci halucinogene si 47 comprimate ecstasy.

In cauza s-a retinut faptul ca, in perioada 2018 – mai  2023, suspectul a comandat, in mod repetat, prin intermediul Darknet-ului, diverse cantitati de amfetamina, metamfetamina si comprimate ecsatasy, in scopul comercializarii acestora, pe raza judetului Timis, preponderent in zona cluburilor si cu ocazia unor festivaluri.

De asemenea, pe parcursul cercetarilor cu sprijinul autoritatilor germane si belgiene, au fost  interceptate mai multe trimiteri postale care contineau aproximativ 350 de grame de amfetamina, 10 grame de metamfetamina si 66 de comprimate ecstasy.

Suspectul a fost dus pentru audieri la sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Timisoara.

Actiunea a beneficiat de sprijinul politistilor Inspectoratului de Politie Judetean Timis si jandarmilor Gruparii de Jandarmi Mobile Timisoara.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Directia Operatiuni Speciale din Politia Romana. (I.P.)

Leave a Reply