A fumat un joint si se deplasa haotic pe o strada din Timisoara! Politistii locali au prins un consumator de droguri, pe care l-au trimis la BCCO

Politistii locali aflati in patrulare, in cursul zilei de ieri, in zona Iosefin, au observat, la intersectia Strazii Crizantemelor cu Splaiul Tudor Vladimirescu, o persoana care se deplasa haotic, pe partea carosabila, printre masini, punandu-si in pericol integritatea corporala.


Politistii locali l-au preluat pe barbat, identificandu-l in persoana lui B.R.D., de 38 de ani, cu domiciliul in Timisoara. In urma efectuarii controlului corporal sumar, in buzunarul pantalonilor acestuia a fost gasit un pachet cu foite pentru preparat tigarete si un pachetel cu resturi vegetale de culoare verde oliv, care pareau a face parte din categoria substantelor psihoactive.

Barbatul a fost adus la sediul Politiei Locale, unde si-a revenit. Aici a fost intocmita documentatia in vederea transmiterii cazului catre politistii din cadrul Brigazii pentru Combaterea Criminalitatii Organizate Timisoara in vederea continuarii cercetarilor conform legislatiei privind combaterea traficului si consumului ilicit de droguri. (Politia Locala Timisoara – Biroul Relatii Publice si Registratura)

Leave a Reply