McDonald’s a deschis un nou restaurant Drive-Thru in Timis, la Dumbravita

Expansiunea McDonald’s in Romania continua cu al cincilea restaurant din judetul Timis si primul in afara Timisoarei, la Dumbravita. Premier Restaurants Romania, operatorul lantului de restaurante cu servire rapida, a deschis, astazi, 9 iunie, noul restaurant McDonald’s Drive-Thru in comuna Dumbravita, pe Strada Conac, la intersectie cu Strada Barcelona, marcand astfel prima inaugurare pentru companie in anul 2023.


O investitie importanta pentru comunitatea locala

Investitia s-a ridicat la aproximativ 12 milioane de lei si a generat 60 de noi locuri de munca, ca parte a angajamentului McDonald’s de a se implica in comunitatile din care face parte si de a oferi atat servicii de calitate, cat si oportunitati de cariera. „Suntem bucurosi sa inauguram un nou restaurant McDonald’s, la Dumbravita. Este o investitie importanta, care ne aduce mai aproape de multi consumatori din regiune si prin care sustinem economia locala. Si suntem entuziasmati pentru viitor. Vom continua sa inauguram restaurante moderne si sa le oferim clientilor nostri servicii si experiente la cele mai inalte standarde.”, a declarat Paul Dragan, Directorul General Premier Restaurants Romania.

Pachet complet de servicii McDonald’s: Drive-Thru, McDelivery & McCafé

Pe langa oportunitatile de cariera create, comunitatea locala se va bucura de produse proaspete si de calitate, pregatite si servite cu cea mai mare grija, de o echipa profesionista. Locuitorii din Dumbravita si din imprejurimi vor beneficia atat de linie de Drive-Thru si livrare prin McDelivery, cat si de gama completa de bauturi si deserturi McCafé. Iar spatiul este unul generos. Restaurantul are o suprafata de 148 mp, cu o capacitate totala de peste 160 de locuri, la interior si pe terasa, si este dotat cu toate facilitatile si dotarile specifice restaurantelor McDonald’s.

Tehnologii moderne, pentru o experienta mai rapida si placuta

Restaurantul dispune de tehnologii moderne intuitive si practice, de la afisajul digital al produselor, disponibil in restaurant si pe aleea de Drive-Thru, pana la kioskurile digitale de comanda, concepute pentru mai multa fluiditate si usurinta in plasarea comenzilor. Folosind kioskurile, clientii pot comanda mai simplu si mai rapid si pot achita produsele fie contactless, cu telefonul mobil sau cardul bancar, fie cash, la counter. Suplimentar, prin scanarea codului QR din aplicatia McDonald’s, utilizatorii pot acumula puncte de loialitate, pentru a beneficia apoi de promotii si oferte speciale.

Clientii sunt asteptati de luni pana duminica, intre orele 07:00 – 24:00 si non stop, pe linia de drive, sa savureze produsele McDonald’s preferate in noul restaurant din Dumbravita! (I.P.)

Leave a Reply