Biroul tau, in Iulius Gardens pentru o zi, la Outdoor Office Day (P)

Lucratul in aer liber stimuleaza creativitatea, are beneficii asupra starii de spirit, si, in acelasi timp, antreneaza echipele in activitati interactive. Fie ca esti angajat la una dintre companiile din Iulius Town sau esti freelancer si vrei sa lucrezi in Iulius Gardens, te asteptam miercuri, in zona de coworking special amenajata pe Lake Plaza, unde vei avea parte si de momente artistice deosebite!


Daca vii la job intr-una dintre cele patru cladiri de birouri din Iulius Town si, pana acum, nu ai experimentat cum e sa lucrezi si sa te relaxezi in acelasi timp in gradina urbana din ansamblu, te asteptam miercuri, 21 iunie 2023, la Outdoor Office Day 2023.

Timp de o zi, angajatii companiilor din United Business Center (UBC), vor programa, coda si crea in Iulius Gardens. Actiunea face parte din seria de evenimente Meaning and Fusion of Work, aflate sub egida European Capital of Culture 2023 si este la a doua editie in Iulius Town.

Iulius Gardens se transforma, pentru cateva ore, intr-un spatiu de lucru alternativ, unde mai multi angajati ai companiilor din UBC isi vor petrece ziua intr-un „birou” cu totul special, printre flori si mult verde. In cadrul Outdoor Office Day, pe langa spatiile amenajate de companiile participante, GreenForest va pregati si o zona de coworking.

Spectacolul naturii din Iulius Gardens va fi completatcu mai multe „happening-uri”. De la ora 10.00, in zona de coworking va fi un moment artistic, „Patru maini si-un pian”, iar de la aceeasi ora, vor fi organizate ateliere de ceramica/textile/design/restaurare/pictura, sustinute de studentii de la Facultatea de Arte si Design. De la ora 15.30 va avea loc si momentul artistic „Fuziunea sunetelor”, iar de la 16.00, „Dupa-amiaza acompaniata de mici artisti”. In zona de coworking, pe tot parcursul Outdoor Office Day, vor fi expuse doua lucrari ale artistului TASI (Iosif Stefan), alaturi de 13 creatii din cadrul proiectului Urban Link 15`.

Outdoor Office Day este un eveniment international anual, initiat in anul 2019 de catre Nature Desks Amsterdam pentru a sublinia beneficiile lucrului in aer liber.

In United Business Center isi desfasoara activitatea 50 de companii, de pe trei continente, unde lucreaza 9.500 de specialisti. Astfel, intreaga comunitate formeaza cel mai mare pol de business din vestul tarii. (I.P.)

Leave a Reply