Portretul robot al tanarului care a omorat doi batrani din Timisoara! Politistii au o descoperit o proba care-i poate conduce la autorul faptei

Politistii de la IPJ Timis au publicat, miercuri, un posibil portret robot al barbatului suspectat in dubla crima de la Timisoara si cer in continuare ajutorul populatiei pentru identificarea si prinderea acestuia.


IPJ Timis a facut publica, miercuri dupa-amiaza, o fotografie care reprezinta potentialul portret robot al barbatului suspectat ca i-a ucis pe cei doi varstnici intr-un apartamment din centul municipiului Timisoara si l-a injunghiat pe nepotul acestora.

Anterior, anchetatorii au publicat si imagini cu barbatul.

Conform Politiei, este vorba despre un barbat in varsta de aproximativ 30-35 de ani, 1.80 inaltime, par brunet, nebarbierit, purta pantaloni scurti, inchisi la culoare, bluza de trening cu gluga gri si un rucsac, posibil sa fie ranit la mana dreapta (purta un bandaj improvizat).

”In cazul in care observati vreo persoana cu semnalmentele de mai sus, va rugam sa apelati Serviciul de urgenta 112 si sa nu intrati in contact cu aceasta”, recomanda politistii.

Anchetatorii fac teste ADN pentru identificarea barbatului, avand in vedere ca agresorul a abandonat, langa o banca, o manusa plina cu sange care a fost gasita de politisti.

Arma crimei, un cutit, nu a fost inca gasita. (I.P.)

Leave a Reply