Primarul Aradului, huiduit copios la un concert al trupei timisorene Cargo! „In aplauzele dumneavoastra, formatia Cargus…”

Primarul Aradului a fost huiduit minute in sir de catre spectatorii prezenti la concertul de inaugurare a Festivalului Berii, pe scena special amenajata a Strandului Neptun din Arad.


Calin Bibart, a urcat pe scena pentru a rosti cateva cuvinte, Primaria Municipiului Arad fiind partener la acest eveniment, insa in loc de Cargo a spus de doua ori Cargus.

“Dati-mi voie, ca in numele dumneavoastra si al formatiei Cargus, sa uram in aceasta seara „La multi ani” Filarmonicii Arad, care implineste 75 de ani de la infiintare. Si in aplauzele dumneavoastra Cargus sa va….”, a spus primarul Aradului.

Edilul a fost taxat imediat de oamenii prezenti la concert pentru gafa facuta, spunand ca este inadmisibil sa confunzi o trupa consacrata cu o firma de curierat.

Dupa ce a pocit numele trupei Cargo, cei prezenti au inceput sa strige cat au putut de tare: “Cargo!, Cargo! Cargo!“

Formatia Cargo, Orchestra Simfonica dirijata de maestrul Marius Hristescu si Corul Academic pregatit de Robert Daniel Radoias, au interpretat atat melodii din repertoriul international, cat mai ales indragitele hituri ale trupei Cargo. (E.T.)

Leave a Reply