FLAGRANT / Un barbat din Baia Mare care se dadea drept jurnalist, retinut de politisti dupa ce a incercat sa santajeze o femeie cu publicarea unor fotografii compromitatoare

Un barbat din Baia Mare, care se dadea drept jurnalist si a incercat sa santajeze o femeie cu publicarea in mediul online a unor fotografii compromitatoare, a fost prins in flagrant de politisti. Oamenii legii l-au retinut, in cursul zilei de ieri, imediat dupa ce individul a primit o suma de bani de la femeia santajata, o parte din „taxa” de 1.000 de euro pe care ar fi cerut-o pentru a nu publica pe internet fotografiile compromitatoare.


Ieri, 11 iulie, in urma probatoriului administrat, a fost dispusa masura retinerii pentru 24 de ore a unui barbat de 33 de ani, din Baia Mare, sub aspectul comiterii infractiunii de santaj si violarea vietii private.

In fapt, la data de 07 iulie a.c., politistii din Baia Mare au fost sesizati de catre o femeie de 44 de ani din Satu Mare, cu privire la faptul ca in perioada iunie – 07 iulie a.c., a fost santajata, cu privire la detalii ale vietii intime, de catre un barbat pe care l-a cunoscut prin intermediul unei retele de socializare. In urma unor discutii cu banuitul, persoana vatamata i-ar fi dat barbatului sume de bani, in mai multe randuri.

Ieri, 11 iulie, barbatul a fost depistat de politisti imediat dupa ce se intalnise cu persoana vatamata, cu scopul de a primi de la aceasta o alta suma de bani. Barbatul a fost depus la Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul I.P.J. Maramures si urmeaza sa fie prezentat instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva”, a comunicat IPJ Maramures.

Potrivit presei din Maramures, in urma cu doua saptamani, politistii au pus in aplicare un mandat de perchezitie emis de judecatori, acestia cautand un pistol care a aparut in diferite transmisiuni live facute de individ pe retelele de socializare. (V.E.)

Foto: arhiva

Leave a Reply