„Destinatia de vacanta” din inima Timisoarei. Evenimente variate pe agenda Iulius Town din acest weekend (P)

Iulius Town devine in fiecare weekend o adevarata „destinatie de vacanta” datorita varietatii de evenimente care au loc in proiectul mixed-use. In acest final de saptamana una dintre probele Treasure Games in Banat, primul reality show in social media din Romania, va avea loc in Iulius Town, iar fanii sunt asteptati sa ii vada pe concurenti. Restaurantul Fenice Palas Timisoara sarbatoreste trei ani de la inaugurare, cu un eveniment aniversar de exceptie.


Nativii digitali se vor putea intalni cu participantii primului reality show in social media din Romania, sambata, 15 iulie 2023. Fanii Treasure Games sunt asteptati in Iulius Town sa ii incurajeze pe participanti si poate chiar sa ii ajute in rezolvarea provocarilor.

Ca sa fii la curent cu statusul fiecarei echipe participante, poti sa urmaresti pagina de Instagram a competitiei! Tot sambata, in zona Family Plaza din Iulius Gardens va avea loc si Heritage Cocktail Party, unde vor fi prezenti 140 de creatori de continut.

Magia povestilor se simte si in acest weekend la Iulius Town, unde va avea loc traditionalul teatru de papusi. Duminica, de la ora 11.00, cei mici „se vor plimba” in „Caruta cu povesti” si vor afla secretele lumii de basm. Evenimentul va avea loc in Atrium, la demisolul Iulius Mall.

Iubitorii de preparate libaneze sunt asteptati duminica la restaurantul Fenice Palas, care sarbatoreste trei ani de la inaugurare. Va avea loc o petrecere de exceptie, unde mancarurile apetisante vor fi vedetele serii, iar invitati speciali sunt Duo Colompar si DJ Adrianno. Rezervarile se pot face la numerele de telefon: 0356.421.112 sau 0770.352.352. (I.P.)

Leave a Reply