Ferma de troli de la Dumbravita, coordonata chiar de catre consilierul primarului. “Sa va pastrati un cont fake de care sa nu stie nimeni!”

Aflat in razboi cu primarul Timisoarei si cu fanii sai fideli de pe Facebook, milionarul Dan Dinu a preluat o dezvaluire facuta de Alina Sperlea, cel mai incomod consilier din Consiliul Local Dumbravita, care a reusit performanta de a intra intr-o ferma de troli aflata pe teritoriul virtual al comunei.


Mesajele de pe un grup controlat de Cosmin Dan (foto), consilierul personal si omul de incredere al primarului Horia Bugarin, sunt absolut incredibile si ar trebui sa trezeasca interesul SRI, al Centrului National Cyberint, pentru ca este in plina desfasurare organizarea unui grup de troli, cu ajutorul caruia pot fi manipulate alegerile locale de anul viitor.

Asadar, potrivit mesajelor prezentate public de Dan Dinu, consilierul primarului din Dumbravita isi instruieste detasamentele de troli din spatial virtual, recomandandu-le sa fure poze de pe alte conturi, cat mai credibile, cu care sa-si deschida conturile fake de razboi pe Facebook. Absolut incredibil!

“Repet invitatia mea, pe langa ceea ce scriem aici, mai ales dupa ce ar trebui sa apara si altii, sa va pastrati un cont fake de care sa nu stie nimeni altcineva. Dati un semn cand aveti conturile facute sa vedem cum procedam.

Nu vreau sa abordam aici niciun alt subiect, in afara discutiilor despre Facebook. Ce si unde se scrie. Dunos, Duvis, pagina lui Horia si pagina primariei. Toate trebuie intretinute cu comentarii. Nu lingai”, este comanda lui Cosmin Dan, care este atentionat de un recrut intr-ale trollingului ca, pe Dunos, este mai greu de trecut prin filtrul Moldovan.

“Tu doar incearca. Cont cat mai real. Fura poze de la alt cont strain. Ce dracu!”, raspunde Cosmin Dan, cu o autentica instigare la furt si fals.

In aceste conditii, seful Cyberint, generalul SRI Anton Rog – care a anuntat ca, date fiind modificarile recente ale legislatiei nationale, asemenea manipulari se considera drept atacuri la ordinea constitutionala si se poate lasa si cu arestari – ar trebui sa arunce un ochi si la Dumbravita, pentru a surprinde in direct “antrenamentele” trolilor care pot decide soarta alegerilor de anul viitor. (V.E.)

 

 

Leave a Reply