Beach Volleyball, spectacol stradal din Franta si expozitii de fotografie, intr-un singur loc: la Iulius Town Timisoata (P)

Un loc al diversitatii, unde imaginatia nu cunoaste limite, iar generatiile se intalnesc in cadrul evenimentelor dedicate tuturor, despre asta este Iulius Town. Weekend-ul acesta in Iulius Gardens vor avea loc meciuri demonstrative de volei pe plaja, un spectacol stradal sustinut de artisti francezi si doua expozitii de fotografie.


Iulius Town este partener al Timisoara – Capitala Europeana a Culturii in anul 2023, astfel ca o parte dintre evenimentele din cadrul proiectului sunt gazduite de proiectul mixed-use.

Vino sa iti sustii echipa preferata de volei, la Beach Volleyball, care are loc in perioada 28 – 30 iulie 2023, in Iuliu Town!

Vineri, de la ora 18.00, vor juca loturile feminine si masculine ale nationalei Romaniei, iar sambata si duminica, de la aceeasi ora, terenul se deschide pentru comunitatea locala. Duminica, in intervalul orar 12.00 – 14.00 si 18.00 – 21.00, copiii sunt asteptati cu un fileu de volei special pentru ei, dar si cu mingi de plaja. Mai multe detalii puteti afla accesand pagina de Facebook dedicata evenimentului.

Micii iubitori de arta, si nu numai, sunt asteptati sa descopere spectacolul stradal, pus in scena de artisti francezi, „Les Dodos“. Un profesor si asistentul sau calatoresc in jurul lumii alaturi de doua pasari Dodo. Acestia sunt in cautarea raspunsurilor in ceea ce te priveste pe tine, spectatorul din public: cum razi, care sunt obiceiurile tale, ce iti place sa mananci si multe altele. Evenimentul are loc duminica, 30 iulie, de la ora 18:00 si de la 20:00, in Iulius Gardens.

De la arta stradala, efervescenta, sunteti asteptati sa identificati frumusetea surprinsa in imagini. Pana luni, la parterul cladirii de birouri United Business Center 3 vei putea admira expozitia Stereotip, care aduce in prim-plan povestea si drumul eroului si a eroinei care traieste in tine. Autorii expozitiei sunt Oscar Iustin si Alice Black.

In continuare in Atriumul Iulius Mall este expusa expozitia „Tezaur uman viu”, realizata de Asociatia Photographica. (I.P.)

Leave a Reply