VIDEO / Un smecher cu Audi care a incercat sa depaseasca o coloana de masini, blocat de un sofer si fortat sa dea in marsarier

Un sofer din Suceava, care a vrut sa depaseasca o coloana de masini si sa se bage in fata tuturor celor care asteptau civilizat, a primit o lectie pe care o va tine minte.


Totul s-ar fi intamplat, in aceasta dimineata, in cartierul Burdujeni din Suceava, acolo unde un smecher aflat la volanul unui autoturism marca Audi a incercat sa depaseasca, cu tupeu, alti soferi care asteptau in coloana.

Din nefericire pentru el, un alt sofer, care a si filmat intreaga scena, a virat la stanga de pe o strada laterala si l-a blocat.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum, initial, soferul cu Audi incearca sa ii faca loc celuilalt sofer, insa acesta isi continua drumul, incet, pentru a-l forta pe barbat sa dea inapoi si sa reintre in coloana.

Imaginile au fost publicate pe pagina de Facebook StiriSuceava.net, iar comentariile nu au intarziat sa apara.

“Bravo soferului ce nu l-a lasat, ar fi trebuit sa fie luat permisul soferului ce a intrat pe contrasens”, a scris Andrei.

“Il vezi cat e de bun ca sofer dupa cum da cu spatele”, a comentat si Ruben. (I.P.)

Leave a Reply