Alarma intr-un camin studentesc din Timisoara! Un student a acuzat o intoxicare si a fost transportat la spital, dupa dezinsectia efectuata in imobil

Un student care a ramas in camera, dupa ce s-a facut o operatiune de dezinsectie intr-un camin studentesc din Timisoara, in care este cazat, a sunat la numarul de urgenta 112 pentru a anunta ca se simte rau. La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje medicale.


”Un student care a ramas in camera sa dintr-un camin studentesc a solicitat sprijinul medicilor, dupa ce in acest camin a fost facuta dezinsectia. Operatiunea de dezinsectie a fost anuntata din timp. La fata locului se afla ambulanta. Studentul este evaluat medical la fata locului”, au precizat reprezentantii ISU Timis.

Tanarul este constient si cooperant.

UPDATE: ”Tanarul a fost predat in stare constienta si cooperanta ambulantei SAJ. Masuratorile echipajului CBRN nu au inregistrat valori peste limitele normale”, a transmis ISU Timis.

Institutia a precizat ca incidentul s-am produs in caminul studentesc nr. 22, situat pe Aleea Studentilor din Timisoara. Asemenea incidente sunt tratate cu cea mai mare responsabilitate de ISU Timis, dupa ce,

in 2019, o femeie si doi copii au murit, in urma unei operatiuni de dezinsectie intr-un bloc din Timisoara. (V.E.)

Foto: arhiva

Leave a Reply