Bucura-te de vara si de evenimente in Iulius Town: spectacol pentru Ziua Timisoarei, Flight Cinema si expoziție de masini (P)

Zile si seri pline de farmec te asteapta in acest weekend in Iulius Town. Joi, 3 august, spunem la unison „La multi ani, Timisoara!” in Iulius Gardens si ne bucuram de un program artistic special conceput pentru a sarbatori, impreuna cu familia si prietenii, Ziua Timisoarei.


Vineri, sambata si duminica, te poti delecta cu filmele „Divergent”, castigatorul Oscarului – „Everything Everywhere all at once” si comedia „Last Vegas”, dar iti iei si portia de muzica buna. Ca experienta sa fie completa, pasionatii de masini pot admira si doua automobile de super raliu.

Joi, 3 august 2023, Timisoara marcheaza 104 ani de la instaurarea administratiei romanesti in Banat, iar orasul va fi curpins de evenimente ce vor marca creativitatea, inovatia si multiculturalitatea lui. Astfel, si in Iulius Gardens, zona Lake Plaza, incepand cu ora 20:00, timisorenii sunt asteptati cu un program artistic special. Vor avea loc concerte de muzica populara, dansuri populare de campie si de munte, momente muzicale sustinute de catre interpretul Denis Hilitianu, iar la final, artista Carmen Ienci impreuna cu formatia Cristian Inchescu vor incanta audienta cu un recital live.

Tot in acest weekend revine Flight Cinema in Iulius Gardens, locul in care iti vei da intalnire, in luna august, cu personaje pe care le vei urmari cu sufletul la gura, care te vor fascina cu tenacitatea si curajul lor sau le vei admira pentru lectiile de viata pe care ti le vor oferi. Sezonul filmelor in aer liber este deschis, vineri, 04 august, de productia de aventura „Divergent”, un science fiction care te va tine in suspans pana in ultima clipa.

Sambata, 05 august, ruleaza filmul de Oscar „Everything Everywhere all at once”, in care o imigranta chineza trecuta de prima tinerete porneste intr-o aventura nebuneasca, unde ea si numai ea poate salva lumea explorand universuri paralele si conectandu-se la alte vieti pe care le-ar fi putut avea.

Iar duminica, 06 august, comedia „Last Vegas” ii aduce in prim plan pe Morgan Freeman, Robert De Niro si Michael Douglas, care pleaca intr-o calatorie in Las Vegas, hotarati sa se distreze si sa isi aminteasca de vremurile trecute, insa lucrurile nu ies conform planului.

Proiectiile incep la ora 20, dar te asteptam de la 19 pentru un Sunset Warm-up in aer liber, iar de la 21,30, ne impartasim parerile despre film, la after party. Rezervarile se fac pana in ora 15 aici si sunt valabile pana la ora 19,30.

In zona Atrium din Iulius Mall, poti admira pana pe 11 august doua masini de super raliu, cand norocosii ii pot intalni si pe pilotii Mihai Leu si Leo Borlovan. (I.P.)

Leave a Reply