Accident rutier provocat de cantaretul CRBL! Aflat pe motocicleta, artistul a incercat sa depaseasca neregulamentar o coloana de masini

Cantaretul roman Eduard Mihail Andreianu, cunoscut sub numele de scena CRBL, a fost implicat, astazi, intr-un accident rutier pe o strada din Hateg, dupa ce s-a aventurat in depasirea neregulamentara a unei coloane de masini.


Aflat pe contrasens, CRBL a intrat cu motocicleta intr-o autoutilitara, iar in urma impactului a cazut pe sosea, fiind ranit. El a fost transportat la spital, iar politistii au deschis o ancheta.

“La data de 06 august 2023, ora 13,19, un barbat in varsta de 45 de ani, din orasul Pantelimon, judetul Ilfov, in timp ce se deplasa cu o motocicleta pe strada Horea din orasul Hateg, avand directia de mers Caransebes spre Hateg, la intersectia cu strada Dr. Victor Babes, s-ar fi angajat in depasirea neregulamentara a unei coloane de masini aflate in asteptare, incalcand marcajul longitudinal continuu, intrand in coliziune cu o autoutilitara, condusa de catre un barbat in varsta de 46 de ani, din municipiul Caransebes, judetul Caras-Severin, care se deplasa in fata sa si care a efectuat manevra virajului la stanga pentru a patrunde pe strada Victor Babes.

In urma evenimentului rutier a rezultat ranirea conducatorului motocicletei, care a fost preluat si transportat de catre un echipaj medical la spital in vederea acordarii de ingrijiri medicale”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Hunedoara, Carla Strujan. (V.E.)

Leave a Reply