Trupa americana Imagine Dragons, record de audienta la festivalul UNTOLD! Peste 100.000 de spectatori din toata lumea au luat cu asalt stadionul din Cluj-Napoca

Festivalul Untold de la Cluj-Napoca a stabilit un record de audienta vineri, 4 august 2023, fiind 115.000 de fani in zona stadionului Cluj Arena. Pentru prima data in istoria celor 8 editii, un concert de la scena principala a captivat toata atentia publicului, fiind putini care au optat sa vada alti artisti, intre orele 22 – 24. Robbie Williams, in 2019, a avut un efect similar, dar nu la acelasi nivel.


„Suntem pentru prima data in Romania, sunteti un public incredibil! In aceasta seara am primit doar dragoste din partea voastra. Va multumim pentru calatorie!”, a declarat Dan Reynolds, solistul Imagine Dragons.

A doua zi a calatoriei in lumea magica a universului UNTOLD a fost o experienta absolut extraordinara pentru cei peste 115.000 de fani entuziasti ai festivalului, veniti din peste 100 de tari din intreaga lume. Intr-un spectacol fascinant, mainstage-ul UNTOLD s-a metamorfozat intr-un taram urias al bucuriei si al emotiilor intense, pe care toti cei prezenti le-au trait alaturi de cei mai mari artisti ai lumii.

Show-ul live al trupei Imagine Dragons, momentul cel mai asteptat al editiei de anul acesta a festivalului UNTOLD, a fost dintr-o alta dimensiune. A fost o calatorie intr-o lume in care singurul lucru care a contat a fost conexiunea dintre oameni, muzica si emotia.

In acea lume care s-a creat, toate barierele dintre artist si public au disparut. Membrii trupei Imagine Dragons au dat totul pe scena, iar vocea impresionanta a lui Dan Reynolds a adus emotie si autenticitate fiecarei piese interpretate.

“Radioactive”, “Demons”, “Enemy”,”Thunder”, “Bad Liar”,  “Believer”, “Whatever It Takes”, “Bones”, “Natural”, “Follow You” sau “Walking The Wire”, fiecare piesa a adus oamenii impreuna , indiferent de varsta sau cultura, copii, adolescenti, adulti, toata lumea a cantat.

Zeci de mii de voci s-au alaturat trupei, iar momentul a fost cu adevarat magic.

A fost emotie in public, dar si pe scena. Dan Reynolds, solistul trupei Imagine Dragons, a fost coplesit de energia fanilor UNTOLD, in fata carora s-a inclinat: “Va iubim! Va multumim pentru acest moment si pentru faptul ca suntem impreuna. Singurul lucru care conteaza e dragostea, voi ne-ati oferit-o!”

Dan Reynolds, Daniel Platzman, Wayne Sermon si Ben Mckee, membrii trupei Imagine Dragons, au reusit sa fie incredibili, iar la finalul show-ului s-au inclinat in fata zecilor de mii de fani ai festivalului   .

Olly Murs, unul dintre cei mai carismatici artisti din industria muzicala a fost una dintre surprizele frumoase oferite de creatorii UNTOLD pentru cel de-al optulea capitol al povestii traite cu emotie pe Cluj-Arena. Artistul britanic a declarat ca este indragostit de magia pe care acest festival reuseste sa o creeze si a pregatit pentru zecile de mii de fani un concept unic de show live.

Un alt moment care a dus distractia de pe mainstage la un alt nivel a fost set-ul lui Salvatore Ganacci. Un artist nonconformist, suedezul nu a oferit fanilor UNTOLD doar un DJ set, a fost un spectacol vizual, miscarile de dans si glumele lui Ganacci au starnit hohote de ras. Aflat in turneu de promovare pentru noul album, “Take Me To America”, Salvatore a dansat alaturi de cei prezenti pe Cluj-Arena si a facut o baie de multime.

Unul dintre cei mai book-uti artisti din 2022, Alesso, a fost cu mult entuziasm alaturi de fanii care au dansat pe cele mai cunoscute piese din discografia sa, de la ,,Calling (Lose My Mind)”, „Under Control”, „If I Lose My Self”, pana la ,,When I’m Gone” (feat. Katy Perry) sau ”Words” (feat. Zara Larson). DJ-ul suedez a declarat ca este emotionat de modul in care a fost primit de fanii UNTOLD, fiind entuziasmat de reactia celor care l-au asteptat si vazut pe mainstage.

Tujamo este unul dintre DJ-ii cu un fanbase urias in Romania, tara in care revine cu mult drag de fiecare data. Carismaticul DJ german a fost primit cu bucurie de fanii UNTOLD care i-au fost alaturi pana la rasarit.

Experienta UNTOLD a fost completata in mainstage de Justin Jesso si Delia.

Artistii de la Galaxy, Alchemy, Daydreaming, Fortune, Time, Tram si Retro au adunat zeci de mii de fani si in a doua zi de UNTOLD

Ca de fiecare data, cele mai cunoscute nume din trap, hip-hop, drum’n’bass sau dubstep au adunat mii de fani la scena Alchemy. In cea de-a doua zi a festivalului UNTOLD a fost creata o atmosfera magica la Alchemy, scena care a fost gazda pentru: Satra B.E.N.Z, Rava, Azteca, Nane, Amuli, Gheboasa sau DJ-ul american Valentino Khan.

Templul techno, scena Galaxy, a fost gazda pentru cele mai mari nume din cultura underground, dar si pentru un concept in premiera – Masquarade, cu germanul Claptone si invitatii sai, Route 69 si Juliet Sikora. Duo-ul Camelphat, Bedouin, Mathame si Sublee au completat lineup-ul Galaxy in cea de-a doua zi de festival.

Sambata seara, mainstage-ul UNTOLD a fost deschis de B Jones, urmata de WizTheMC, Thievery Corporation, French Montana, Zhu, Eric Prydz, Martin Garrix si DJ Bliss. (E.T.)

Leave a Reply