Pizza2Go, la Iulius Town Timisoara: savoarea unui preparat apreciat, intr-o locatie spectaculoasa (P)

Iulius Town Timisoara continua sa aduca experiente culinare din toate colturile lumii, iar oferta de dining este completata de Pizza2Go, un restaurant in care rasfatul culinar italian este insotit de designul contemporan al spatiului si de privelistea de pe terasa. Te poti bucura de pizza to go sau in locatie, dar ii poti aduna pe cei dragi si in restaurant pentru momente frumoase si mancare delicioasa.


Alegerea unui sortiment de pizza poate fi de multe ori dificila, dar la Pizza2Go ai o varietate din care poti alege. Ingredientele proaspete si de inalta calitate, condimentele care dau aroma si, de asemenea, sosurile savuroase vor aduce felul preferat pe masa clientilor care trec pragul restaurantului.

Meniul propus este variat si dincolo de bine cunoscutele sortimente de pizza italiene, ofera posibilitatea de a experimenta retete originale si echilibrate, imbunatatite in ani de practica. La restaurantul Pizza2Go, situat vis-a-vis de cladirea United Business Center 1, gasesti Margherita, Diavola, Carbonara, Quattro Formaggi, Quattro Stagioni, Capriciosa sau Prosciutto Funghi, sortimentele de pizza care au facut gastronomia italiana cunoscuta in toata lumea, dar si alte feluri care poarta amprenta gastronomiei internationale.

,,Pizza2Go este un business care tine pasul cu realitatea in care isi desfasoara activitatea. Provocarea noastra a fost aceea de a oferi clientilor preparate de cea mai buna calitate, in cel mai scurt timp, astfel incat acestia sa se poata dedica activitatilor zilnice. Ne-am propus inca de la inceput sa oferim, pe langa experienta «2Go», si crearea unui ambient din interiorul caruia oamenii sa plece cu amintiri. Amintirea unui eveniment in familie, a unei cine reusite cu prietenii sau chiar a unei petreceri de final de saptamana”, au declarat reprezentantii Pizza2Go.

Conceptul de amenajare integreaza materiale care evoca tonurile naturii, iar mobilierul utilizeaza elemente moderne, creand o ambianta contemporana. Zona de dining comunica, din punct de vedere vizual cu zona de bar, iar clientii se pot bucura astfel de un cadru ofertant si de savoarea unui preparat apreciat de publicul larg.

In prezent, reteaua Pizza2Go este in plina expansiune, iar celor trei locatii din Timisoara li se vor alatura, in scurt timp, alte cateva la nivel national. In cei peste zece ani de activitate, Pizza2Go a  adus publicului experiente culinare apreciate, iar restaurantul din Iulius Town este pregatit sa isi intampine oaspetii si cu ocazia unor evenimente private. (I.P.)

Leave a Reply