Trapperul Gheboasa, amendat de jandarmi pentru “proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare” pe scena de la Untold

Trapperul Gheboasa a fost amendat, dupa ce jandarmii din Cluj-Napoca s-au autosesizat cu privire la versurile pe care acesta le-a cantat pe scena de la Untold.


Astfel, Gheboasa a primit marti o amenda de 1.000 de lei pentru “proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, de natura sa tulbure ordinea si linistea publica sau sa provoace indignarea cetatenilor ori sa lezeze demnitatea si onoarea acestora”.

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii a fost sesizat pentru analizarea actului artistic, a cuvintelor si expresiilor utilizate, din perspectiva comiterii unor eventuale fapte antisociale de discriminare.

Piesele pe care Gheboasa le-a cantat la festival sunt considerate misogine, discriminatorii si care incurajeaza consumul de droguri.

Trapperul Gheboasa a cantat, la Untold, impreuna cu adolescentii din public, piese pline de obscenitati si injuraturi, atragandu-si oprobriul public.

Acest lucru pare sa-i fi starnit ambitii si mai mari tanarului de 21 de ani, din Targoviste, care acum viseaza la o cariera politica.

„Eu sunt tigan, nu sunt roman si am vazut ca aveti o legatura foarte stransa cu Victor Ponta si as dori sa il instiintati cumva ca imi doresc sa ajung presedinte la Partida romilor. Daca se poate sa faca cumva, sa ma aduca in functie”, a spus Gheboasa, in direct la Punctul Culminat, emisiune moderata de Victor Ciutacu, la Romania TV.

Piesa „Da-i tiganca”, care a facut valuri la Untold, nu este o noutate pentru iubitorii muzicii de gen, fiind scoasa acum un an de Gheboasa si popularizata si pe YouTube, si pe TikTok, iar artistul a cantat-o la mai multe festivaluri si concerte. De altfel, numai pe YouTube piesa are peste 14 milioane de vizualizari.

Cateva versuri din melodie suna astfel:

“Da-i ti****a,

Rupe-i banca.

O, ce ti****a frumoasa,

Cum da din ga**za,

Filme de groaza,

Este jegoasa.”

(E.T.)

Leave a Reply