VIDEO / Incendiu izbucnit intr-o sala de cinema, in Timisoara! Interventie demonstrativa a pompierilor militari de la ISU Timis

Pompierii militari timiseni au desfasurat, ieri, un exercitiu cu forte si mijloace in teren – incendiu izbucnit intr-o sala de cinema, pe timpul derularii unui film artistic.


Potrivit scenariului, incendiul s-a manifestat cu degajari mari de fum, iar mai multi spectatori nu au reusit sa se autoevacueze, devenind astfel victime.

De urgenta au fost alertate toate subunitatile de interventie ale ISU Timis si la locul evenimentului s-a actionat cu 12 autospeciale de stingere, 2 autoscari mecanice de lucru si salvare de la inaltime, 2 autospeciale pentru transport personal si victime multiple, 3 ambulante SMURD, dintre care, una cu medic si 2 ambulante SAJ, dintre care, una cu medic.

La fata locului au fost mobilizate doua servicii private pentru situatii de urgenta.

Pentru gestionarea eficienta a situatiei de urgenta, s-a dispus activarea Grupei Operative si incadrarea Punctului Operativ Avansat.

Obiectivele exercitiului desfasurat, ieri, au urmarit perfectionarea deprinderilor personalului implicat, imbunatatirea cooperarii inter-institutionale, precum si antrenarea tuturor fortelor participante in conducerea actiunilor de limitare si inlaturare a urmarilor situatiei de urgenta. (I.P.)

Sursa video: frameD Future Productions

Leave a Reply