Muzica live la Pescada Porto, noul restaurant cu specific pescaresc din Iulius Town Timisoara (P)

Oferta culinara de fine dining din Iulius Town continua sa se diversifice si aduce timisorenilor noi experiente senzoriale. Pescada Porto, restaurant cu specific pescaresc, se deschide vineri, 11 august 2023, si aduce in farfurii retete invatate de la pescari, cu peste si fructe de mare din Dunare, Marea Neagra, dar si din oceane.


Cu ocazia inaugurarii, in noul restaurant vor avea loc, tot weekend-ul, o varietate de evenimente: concerte, ateliere de creatie pentru copii, statui vivante, face painting.

Dupa ce a acumulat o experienta de sase ani, restaurantul Pescada deschide a doua sa locatie din Timisoara, in Iulius Town. Pescada Porto se inaugureaza in acest weekend si ii asteapta pe iubitorii de fructe de mare si peste cu preparate delicioase, dar si cu evenimente pe masura. Restaurantul se afla la parterul United Business Center 0 si are deschidere spre Iulius Gardens.

„Am ales sa adaugam «Porto» in denumire pentru a evidentia noutatea, modernul si amploarea cu care acest concept vine. Portul este, in general, un punct de reper pentru orase, este locul de intalnire. Cu aceeasi tematica marina, vasul nostru ancoreaza in noul Porto Pescada aflat acum in punctul cel mai fierbinte al orasului, Iulius Town, si aduce cu el gust bun si diversitate”, a declarat Ionut Gaita, reprezentant Pescada Porto.

Vineri, de la ora 18, Pescada Porto va fi „pradat” de statui vivante imbracate in pirati, iar de la 19, violonistul David Neamtu aduce atmosfera din pelicula „Piratii din Caraibe” cu un concert live. 

Sambata si duminica incepand cu ora 17, micii iubitori de fructe de mare sunt asteptati la o sesiune de ateliere de creatie cu tematica marina, iar cei mai curajosi se vor putea „transforma” in personajele lor preferate in zona de facepainting. Sambata, de la ora 19, va avea loc un concert live sustinut de artista timisoreanca Ingrid, iar duminica, de la 19, Andrei Cristea va canta la saxofon pentru cei prezenti. Piratii vor fi prezenti si sambata si duminica, de la ora 18. (I.P.)

Leave a Reply