Gruparea de Jandarmi Mobila Timisoara, misiuni de ordine si siguranta publica in minivacanta de Sfanta Maria

Gruparea de Jandarmi Mobila Timisoara, alaturi de celelalte institutii cu atributii in domeniu, va lua masuri pentru asigurarea unui climat de ordine si siguranta publica, la manifestarile cultural-artistice si religioase organizate in zona de competenta, in perioada 11-16.08.2023.


Vom fi alaturi de participantii la evenimentele ce se vor desfasura in unele localitati din judetul Timis, prilejuite de sarbatoarea religioasa „Adormirea Maicii Domnului”, astfel incat, acestia sa petreaca momente frumoase, in siguranta!

Efective de jandarmi vor fi prezente in judetul Caras-Severin, cu ocazia „Zilelor orasului Moldova Noua”, in judetul Hunedoara, la manifestarile dedicate „Zilelor orasului Calan” si in judetul Arad, la activitatile prilejuite de „Zilele localitatii Mailat”, pentru ca evenimentele sa se desfasoare in conditii de ordine si siguranta publica.

Vom acorda o atentie deosebita prevenirii oricaror posibile incidente, iar descurajarea si combaterea consumului/ detinerii/ traficului de substante interzise, ramane un obiectiv principal pentru toti jandarmii din dispozitiv.

De asemenea, in noaptea de 14 spre 15 august, suntem alaturi de crestinii care vor participa la manifestarile religioase dedicate sarbatorii Adormirii Maicii Domnului, ce vor avea loc la manastirea Hodos-Bodrog, din judetul Arad.

Pentru a va bucura de evenimentele acestor zile in siguranta, va recomandam sa tineti cont de urmatoarele:

  • Manifestati intelegere fata de masurile luate de organizatori si cooperati cu fortele de ordine;

  • Adoptati un comportament preventiv, acordand o atentie deosebita celor mici, daca acestia va insotesc la manifestari;

  • Daca sunteti martorii savarsirii unei fapte antisociale, apelati cu incredere la cea mai apropiata patrula de jandarmi sau numarul unic de urgenta 112.

Va dorim sa aveti parte de o minivacanta linistita, alaturi de cei dragi, noi avem grija sa fiti in siguranta! (Gruparea de Jandarmi Mobila Timisoara – Compartimentul Informare, relatii publice si cu publicul)

Leave a Reply