Viceprimarul USR-ist al Timisoarei, acuzatii dure la adresa presedintelui CJ Timis: „Alin Nica rateaza cel mai important obiectiv din mandatul sau: construirea stadionului”

Viceprimarul Timisoarei, Ruben Latcau, a lansat o serie de atacuri dure la adresa presedintelui CJ Timis, Alin Nica, pe care-l acuza ca nu a fost in stare sa obtina fondurile necesare pentru construirea mult-promisului stadion de la Timisoara. Prezent la o conferinta de presa, politicianul USR a atras atentia ca singurul obiectiv din mandatul lui Alin Nica a fost ratat.


Suntem stupefiati de aceasta reactie a presedintelui de Consiliu Judetean, domnul Alin Nica, care cu multa bucurie si-a anuntat impotenta si ne-a anuntat ca singurul obiectiv al mandatului sau, construirea stadionului, se amana, nu se mai face din cauza guvernului.

Pare a fi un obiectiv ratat in intregime si domnul Presedinte, cu foarte mare graba, a iesit sa ne anunte pe toti ca stadionul nu se mai face, ca dansul nu are ce sa faca si sa ne luam gandul de la a avea un stadion nou in Timisoara”, a declarat Ruben Latcau, viceprimarul Timisoarei.

In conditiile in care presedintele CJ Timis arunca vina pe altii pentru incapacitatea sa flagranta de a obtine fonduri pentru construirea stadionului mult asteptat in Timisoara, Ruben Latcau spune ca acuzatiile sale sunt mai mult o incercare de a distrage atentia de la esecul sau personal.

„Reactia pe care o asteptam era aceea de a gasi surse de finantare, de a merge la Bucuresti, de a se asigura ca face tot ce are de facut, inclusiv demolarea actualei constructii, ca acest obiectiv de care Timisoara are nevoie sa poata deveni realitate. Din pacate vedem ca vointa politica la nivel local pentru a finaliza acest obiectiv lipseste din partea actualei conduceri a Consiliului Judetean.”, a incheiat Ruben Latcau.

Faptul ca proiectul stadionului a fost amanat repetat sub mandatul sau ridica serioase intrebari despre capacitatea sa de a atrage resurse in judetul Timis si de a conduce acest proiect intr-o directie productiva. De asemenea, invocarea alocarii de fonduri pentru demolare si pregatirea terenului timp de doi ani este mai degraba un gest de imagine, nu o actiune concreta si utila.

USR Timis cere presedintelui CJ Timis sa-si asume responsabilitatea pentru intarzierile si neajunsurile din cadrul proiectului si sa gaseasca solutii concrete pentru a duce la bun sfarsit constructia stadionului, asa cum comunitatea timisoreana asteapta de ani de zile. (M.I.)

Leave a Reply