Doi dealeri de droguri din Italia, saltati de politistii BCCO Timisoara in timp ce vindeau doze-timbru LSD la un festival de muzica din statiunea Valiug. Mandate de arestare preventiva pe 30 de zile

Doi dealeri de droguri din Italia au fost arestati preventiv pentru 30 de zile, dupa ce ar fi vandut doze-timbru LSD la un festival de muzica organizat in statiunea Valiug, judetul Caras-Severin.


Politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Timisoara, impreuna cu procurorii DIICOT Timisoara, au facut, in 14 august, doua perchezitii in localitatea Valiug, judetul Caras-Severin, la persoane banuite de trafic de droguri de risc si de mare risc.

„Din cercetarile efectuate a reiesit ca pe parcursul unui festival de muzica organizat in judetul Caras-Severin, doi barbati, cetateni straini, ar fi comercializat, in mod repetat, doze-timbru LSD. De asemenea, in autoturismele celor doi ar fi fost descoperite si ridicate 188 de timbre LSD, aproximativ 7 grame de ketamina, 2.450 de euro si 7.000 de lei”, se arata intr-un comunicat al IPJ Timis.

In urma administrarii probatoriului, procurorii DIICOT au dispus retinerea pentru 24 de ore a celor doi barbati, iar marti, 15 august, judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Timis a dispus arestarea preventiva pentru 30 de zile. (I.P.)

Leave a Reply