O femeie din Timisoara, ucisa in propriul apartament! Dupa comiterea faptei, talharului i s-a facut rau si a lesinat, fiind ridicat de politisti chiar de la locul faptei

Politistii Sectiei 3 Timisoara au fost sesizati, aseara, in jurul orei 18, de catre o femeie cu privire la faptul ca vecina sa, in varsta de 74 de ani, ar fi fost agresata fizic de un barbat care a patruns in apartamentul acesteia de pe strada Clabucet.


La fata locului a fost depistat barbatul in varsta de 47 de ani, banuit de comiterea faptei, care a fost imobilizat si condus la sediul politiei. Aparent acestuia i s-a facut rau. In urma loviturilor aplicate de agresor, femeia a decedat la spital.

„Activitatile au fost preluate de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Timis, efectuandu-se cercetari in vederea stabilirii cu exactitate a situatiei de fapt”, a anuntat IPJ Timis.

Potrivit unor surse din zona anchetei, criminalul sufera de diabet si asa s-ar explica lesinul lui in apartamentul femeii pe care a talharit-o. In rucsacul sau, oamenii legii au descoperit bani si mai multe bunuri care apartin femeii ucise.

Ucigasul are 47 de ani, se numeste Tiberiu Denes si este din judetul Alba. Nu este pentru prima data cand are probleme cu legea, fiind recidivist.

Barbatul a mai fost condamnat in trecut pentru infractiuni savarsite in Romania si Germania. Acesta a fost retinut si urmeaza sa fie prezentat judecatorilor cu propunere de arestare preventiva, fiind acuzat de omor calificat si risca pana la 25 de ani de inchisoare. (V.E.)

Leave a Reply