Monica Macovei, fost ministru al Justitiei, va fi trimisa in judecata pentru vatamare corporala din culpa, in urma accidentului in care a acrosat un motociclist

Fostul ministru al Justitiei, Monica Macovei, a ajuns, vineri dimineata, la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Constanta, unde procurorii o vor pune oficial sub acuzare, act premergator trimiterii in judecata, si ii vor aduce la cunostinta calitatea de inculpat, au declarat surse judiciare.


Potrivit acestora, Monica Macovei este acuzata de vatamare corporala din culpa, dupa accidentul rutier de anul trecut cand a lovit un motociclist.

Expertiza ar fi aratat ca Monica Macovei ar fi intrat pe contrasens, acrosand motociclistul care circula regulamentar.

La inceputul lunii octombrie 2022, politistii rutieri au fost sesizati cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 39, intre municipiul Mangalia si localitatea 2 Mai.

Politistii au constatat faptul ca impactul s-a produs intre un autoturism, condus de o femeie, de 63 de ani, si o motocicleta, condusa de un barbat, de 56 de ani.

In urma impactului a rezultat vatamarea corporala grava a motociclistului. La volanul masinii se afla fostul ministru al Justitiei Monica Macovei.

Aceasta a fost testata cu aparatul alcooltest, rezultand ca nu a consumat alcool. (V.E.)

Leave a Reply