Un tanar drogat a furat masina unui livrator de pizza, la Timisoara, dupa care a lovit un pieton si trei autoturisme

Un tanar aflat sub influenta drogurilor, in varsta de 30 de ani, a furat masina unui livrator de mancare – care a fost lasata nesupravegheata, cu cheile in contact – si a pornit in tromba din fata unei pizzerii din Timisoara. Curierul tocmai intrase intr-un local din cartierul Soarelui pentru a ridica comanda, moment in care hotul s-a urcat la volanul autoturismului si a plecat cu el.


A urmat un apel la 112 prin care a fost anuntat furtul masinii. Colegii curierului au localizat masina prin GPS. Unul dintre ei i-a iesit in cale si l-a blocat pe hot. S-a luptat cu el sa deschida portiera, astfel incat sa il scoata pe sofer din masina, dar nu a reusit.

Soferul a dat cu spatele, l-a calcat pe picioare si l-a izbit de o alta masina. Victima a fost lovita si la o mana, fiind transportata la spital. Soferul a intrat pe o alta strada, pe care politia l-a blocat cu masina. In timp ce a dat cu spatele, barbatul a lovit trei masini.

Politistii au pornit in urmarirea lui si au reusit sa-l opreasca fara focuri de avertisment, pentru ca, spun oamenii legii, acesta nu a fost violent pentru a folosi arma din dotare. A fost prins la 17,15 minute, la aproape o ora de la furtul masinii. Acesta este baut, iar la testul pentru droguri in sange a iesit pozitiv la amfetamina. (V.E.)

Foto: arhiva

Leave a Reply