Primarul din Caracal, tatal patronului statiei GPL unde au avut loc exploziile de la Crevedia, despre pompierii raniti: „E problema lor!”

Ion Doldurea, primarul din Caracal si tatal patronului firmei unde a avut loc explozia de la Crevedia, a declarat despre pompierii raniti ca “e problema lor”.


Intr-un interviu pentru Romania TV, imediat dupa incendiu, Ion Doldurea, primarul din Caracal, a vorbit despre tragedia produsa la firma fiului sau, Ionut Doldurea, ocazie cu care a facut o declaratie halucinanta.

Intrebat daca stie ca au murit oameni, primarul din Caracal a raspuns: „Stiu. Este vorba despre o persoana. Ceilalti, pompierii, este problema lor”.

Ion Doldurea a zis ca in momentul exploziei se afla in strainatate unde se pregatea sa participe la o conferinta, dar va reveni de urgenta in Romania cu primul avion. De asemenea, acesta a mai ca fiul sau “discuta acum cu procurorii”.

Dupa explozia de la Crevedia, 32 de pompieri si 2 jandarmi au fost raniti si au ajuns la spitale din Bucuresti cu arsuri la fata si maini.

Ion Doldurea a fost impus de baronul PSD Paul Stanescu in 2019 la sefia PSD Caracal in locul lui Dan Ciocan, care voia sa preia controlul in organizatia Olt a PSD tocmai de la Stanescu.

Tot Paul Stanescu, actualul secretar general PSD, l-a impus pe Doldurea sr. candidat la Primaria Caracal, pe care acesta a si castigat-o in 2020.

Chimist de profesie, Doldurea a infiintat mai multe firme, inclusiv din domeniul carburantilor, pe care, potrivit Olt Alert, le-a trecut apoi pe numele fiilor sai. (Mara Ion)

Leave a Reply