Blue Moon! Superluna Albastra din 30 august, o noapte care aduce schimbari radicale in viata noastra

Superluna Albastra din 30 august este o luna plina speciala, un fenomen destul de rar. Luna poate parea mai stralucitoare decat in alte perioade ale anului, deoarece este putin mai aproape de Terra. Fenomenul aduce cu sine si schimbari astrologice.


A treia superluna la rand din acest an, Superluna albastra, este numita in folclorul american si ”bluemoon”, tocmai pentru ca apare atat de rar.

Chiar daca este numita ”albastra”, luna nu va fi nici mai mare decat o stim, nici albastra. In schimb, este mai aproape de Terra si acest lucru o face sa para cu 8% mai mare si cu 16% mai stralucitoare decat o luna plina obisnuita.

Luna plina, mare si luminoasa va fi vizibila in noptile de 30 si 31 august, dupa care discul ei va descreste pana la data de 14 septembrie, cand va fi Luna noua.

Cei care vor privi cerul in noaptea de 30 august vor avea ocazia de a vedea si planeta Saturn. Conform NASA, Saturn va putea fi observata in apropierea Lunii incepand cu ora 03,42, ora locala a Romaniei, si va parea ca se roteste in jurul Lunii pe masura ce noaptea inainteaza.

Daca privim Superluna Albastra din punct de vedere astrologic, remarcam o energie puternica care ne sprijina, ne sustine in activitatile noastre, dar ne si obliga sa privim spre interiorul sufletului nostru.

Luna plina poate sa complice lucrurile, relatiile si situatiile delicate din viata noastra, daca nu reusim sa ne echilibram totul in viata.

Si sanatatea poate avea de suferit in timpul acestui fenomen. Superluna din 30 august poate afecta in mod deosebit circulatia sangelui si a limfei, dar si articulatiile de la picioare, muschii picioarelor, degetele, stabilitatea, puterea organismului si echilibrul. (I.P.)

Leave a Reply