Soferul care a disparut de sub nasul politistilor din Timisoara, chiar si dupa ce s-au tras focuri de arma, a fost capturat in subsolul unei case apartinand unui clan tiganesc

Soferul fugar dat in urmarire internationala, dupa ce a scapat de sub nasul politistilor din Timisoara, a fost prins, azi dupa-amiaza. Acesta se ascundea in subsolul unei case dintr-un cartier locuit, in majoritate, de familiile unor bastani. In urma cu doua saptamani, oamenii legii au incercat sa-l opreasca cu focuri de arma, dar barbatul a fugit.


Barbatul se numeste Marco Munteanu, iar politistii l-au capturat in timp ce se ascundea in subsolul unei case din cartierul Printul Turcesc. Acesta a fost dus la audieri, la sediul IPJ Timis, dupa ce a fost incatusat.

In urma cu doua saptamana, in 17 august, barbatul care conducea un autoturism marca Mercedes a reusit sa scape de politisti, dupa ce fusese oprit intr-un control de rutina. Soferul a accelerat cand politistii si-au dat seama ca acesta este cautat de autoritatile din Germania. Agentii au tras atunci un foc de arma in incercarea de a-l opri.

Ulterior, politistii au identificat masina barbatului in curtea unui imobil apartinand unui clan tiganesc din oras, insa pana a sosit mandatul de perchezitie, fugarul disparuse. (V.E.)

Leave a Reply