Academia Politica a USR Timis, la a III-a editie! „Cine salveaza Romania, politicienii sau tehnocratii?”, dialog intre primarul Dominic Fritz si rectorul UPT, Florin Dragan

100 de membri USR Timis au participat, weekendul trecut, la Academia Politica cu un singur scop: sa schimbe felul in care se face politica. In cadrul evenimentului, au avut loc dezbateri si ateliere concentrate pe profesionalizarea membrilor in administratie si politica. USR Timis isi propune sa promoveze in politica locala si cea nationala oameni pregatiti.


Academia Politica a USR Timis este la a treia editie si a fost realizata impreuna cu Fundatia Friedrich Naumann pentru Libertare.

Punctul culminant al Academiei a fost dialogul dintre primarul Timisoarei, Dominic Fritz, presedintele USR Timis, si rectorul Universitatii Politehnice din Timisoara, Florin Dragan. Tema: “Cine salveaza Romania, politicienii sau tehnocratii?” Raspunsul a fost unanim: doar impreuna, politicienii si tehnocratii, putem construi o Romania mai buna.

Dupa trei zile de instruire intensiva, concluzia este clara: USR si Dominic Fritz sunt pregatiti sa castige din nou Timisoara. Nu pentru ei, ci pentru o Timisoara moderna, inovatoare, in linie cu aspiratiile locuitorilor sai. (USR Timis)

Leave a Reply