Invatatoare batuta de mama unui elev, in fata unei scoli din Satu Mare! Politistii au deschis un dosar pentru loviri sau alte violente

Politistii din Satu Mare au deschis o ancheta dupa ce o femeie, cadru didactic la o scoala din satul Hrip, comuna Paulesti, a reclamat ca a fost lovita de mai multe ori de o tanara necunoscuta, in fata unitatii de invatamant. Oamenii legii au reusit sa o identifice pe agresoare si au deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violente.


”La data de 21 septembrie a.c., in jurul orei 20, politistii din cadrul Sectiei Politie Rurala Valea Vinului au fost sesizati de catre o femeie de 59 de ani, despre faptul ca ar fi fost agresata de o persoana necunoscuta, in fata unei scoli din localitatea Hrip.

In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat faptul ca femeia, cadru didactic al unitatii de invatamant respective, in timp ce se afla in fata scolii, ar fi primit mai multe lovituri de la o alta femeie”, a informat, vineri, Inspectoratul de Politie Judetean Satu Mare.

Invatatoarea in varsta de 60 de ani a fost agresata de mama vitrega a unui elev. Martorii care au asistat la incident spun ca femeia i-a aplicat invatatoarei mai mult lovituri cu pumnii si palmele. Motivul, conform PresaSM, ar fi fost acela ca elevul si-ar fi sunat mama vitrega si s-ar fi plans ca invatatoarea l-ar fi batut. Nimeni insa nu a putut confirma daca invatatoarea l-a lovit sau nu pe copil. Nici directorul unitatii de invatamant nu a confirmat.

Ulterior, agresoarea a plecat de acolo, insa identificata de politisti, care au stabilit ca este vorba despre o tanara de 26 de ani. (E.T.)

Leave a Reply