Bomba pe scena politica! Deputatul Ben Oni Ardelean a demisionat din PNL si initiaza un nou proiect politic. “Deziluzia, tot mai raspandita in randul cetatenilor”

La o zi dupa ce Guvernul Ciolacu si-a asumat raspunderea pe ordonanta austeritatii, pe esicherul politic romanesc apare prima bomba. Deputatul de Timis Ben Oni Ardelean a anuntat ca pleaca din PNL, urmand sa initieze un alt proiect politic de amploare.


Informatiile care au inceput sa curga cu privire la un nou construct politic de amploare, in Romania, sunt adevarate. Aceasta initiativa vine ca un raspuns la provocarile complexe cu care se confrunta Romania in prezent și la deziluzia tot mai raspandita in randul cetatenilor fata de clasa politica din Romania.

Mai multe detalii despre noul proiect politic pe care il initiez, va voi pune la dispozitie in cursul zilei de vineri. Dumnezeu sa binecuvanteze Romania!”, este mesajul postat pe Facebook de parlamentarul liberal.

Potrivit unor informatii din culisele politicii, in zilele urmatoare vor demisiona din PNL nume grele, parlamentari si sefi de organizatii liberale din tara, care se vor alatura proiectului initiat de Ben Oni Ardelean. (Mara Ion)

Leave a Reply