Timisoara Fashion Week reuneste peste 20 de designeri nationali si internationali. Vino sa vezi colectiile de pe catwalk, la Iulius Town!

In aceasta saptamana, in Iulius Town se vor intalni, in cadrul Timisoara Fashion Week, peste 20 de designeri nationali si internationali, care isi vor prezenta colectiile de sezon.


Evenimentul a ajuns la cea de-a 8-a editie, iar anul acesta tema „Sport Fashion” ii provoaca pe stilisti sa imbine arta cu sportul, in creatiile unicat pe care le puteti admira pe podiumul din zona parcarii VIP UBC3 de la Iulius Town. Participarea la eveniment este gratuita, fiind necesara doar inscrierea la adresa: invitatie@tmfashionweek.ro.

Timp de doua zile, Iulius Town va deveni epicentrul creativitatii stilistice. Miercuri si joi, 27 – 28 septembrie 2023, de la ora 19, in parcarea VIP UBC3 se va regasi catwalk-ul pe care vor fi prezentate colectiile celor peste 20 de designeri participanti la Timisoara Fashion Week.

Anul acesta organizatorii au propus o tematica inedita, prin care promoveaza un stil de viata activ si sanatos – „Sport Fashion”.

 

Participarea la eveniment este gratuita si se face pe baza de invitatie, ce poate fi obtinuta online. Locurile sunt limitate, iar persoanele interesate trebuie sa trimita un e-mail la adresa: invitatie@tmfashionweek.ro, unde sa mentioneze: numele, prenumele, numarul de telefon si data prezentei la eveniment (27 sau 28 septembrie). Dress code-ul evenimentului este sport (fashion sport).

Miercuri, in prima zi a evenimentului, modelele vor defila, pe scena din zona parcarii VIP UBC3 a Iulius Town, in creatiile designerilor: Tudor Halatiu, Funkers, Ionut Razvan, DADA Swim, Fashion Drop, Carolina Design, Karra Launi, Alludee, Atelier Mirabel, Moto Fashion, Alexandra Crista si Beatrice Ungureanu. Timisoara Fashion Week continua si joi cand vor fi prezentate colectiile create de: Essa, Teodora Dolga, Atelier Mirabel, L`atelier Ioana Calin, Vanesa Ursu, AK highlighted by Adelin Kotrong, Moto Fashion, Leonard Collection, Andreea Kovacs, Dafinita Buzdugan, Mihnea Covaci si Felix Ramiro.

La Timisoara Fashion Week vor participa si invitatii speciali: Ana Maria Prodan, Dorian Popa, Marius Niculae, Tudor Halatiu si Miquel Ramiro.

Evenimentul va fi prezentat de indragita Cosmina Pasarin. Timisoara Fashion Week este organizat de event planner-ul Rodica Costea si sustinut de Consiliul Judetean Timis, Cupio si Iulius Town Timisoara. (I.P.)

Leave a Reply