Un nou showroom Mercedes-Benz, inaugurat in Timisoara! „Suntem mandri ca aceasta realizare este a unui membru al Camerei de Comert”, a spus presedinta CCIAT

Florica Chirita, presedinta Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis, Florica Chirita, a participat, la invitatia prof. dr. inginer Liviu Anton, director general Casa Auto Timisoara, la inaugurarea noului showroom Mercedes-Benz MAR20x, eveniment organizat la implinirea a 26 de ani de performanta pe piata auto romaneasca.


Membru activ si partener traditional al evenimentelor organizate de CCIA Timis, Casa Auto Timisoara se afla de 14 ani pe cel mai inalt podium al Topului Firmelor din Judetul Timis, fiind printre laureatii Trofeului de Excelenta si la editia din acest an.

In cadrul Galei Excelentei in Afaceri 2022, CCIA Timis a acordat Casei Auto Timisoara – Diploma Aniversara in semn de pretuire pentru 25 ani de activitate continua ca sustinator al valorilor si calitatii brandului la nivel international, furnizor de top de servicii unitare de cea mai inalta calitate aliniate la standarde europene si lider recunoscut  pe piata de profil pentru punctele forte ce au devenit reteta succesului.

Sunt onorata de invitatia de a participa la acest eveniment de cea mai inalta tinuta si ca pot impartasi cu dumneavoastra aceasta experienta la un nou nivel. O noua realizare inseamna si un nou inceput.

Orice mare realizare, orice reusita in afaceri se obtine prin munca, multa munca, prin ambitie, vointa, perseverenta si viziune. Dumneavoastra si echipa Mercedes Benz ati reusit! Felicitari pentru ca ati reusit sa transformati obstacolele prezente in oportunitati, ca ati dat viata unor idei si concepte inovatoare!

Suntem mandri ca aceasta realizare este a unui membru al Camerei de Comert si a unui colaborator de exceptie. Felicitari pentru marea deschidere si sa ramaneti mereu pe podiumul invingatorilor!”, a spus in mesajul sau Florica Chirita. (I.P.)

Leave a Reply