„Culture of Nightlife Conference” sau despre relatia dintre oras, arta si cultura de noapte, in Iulius Town Timisoara. Invitat special: „primarul de noapte” al orasului Amsterdam

Varietatea este una dintre caracteristicile care descriu cel mai bine paleta de evenimente, care se desfasoara in Iulius Town. Weekend-ul acesta esti invitat la un eveniment nocturn inedit, Conferinta „Culture of Nightlife Conference”, organizata de Asociatia Daisler, unde vor fi prezenti Freek Wallagh, Primar de Noapte in Amsterdam, si prof. Dr. Marion Roberts, expert in design urban si economie nocturna.


In Iulius Town va avea loc si Miss Timisoara by Denisa Tudoran, iar timisorenii sunt invitati sa urmareasca concursul ce va avea structura competitiilor internationale de miss. Pentru ca este Saptamana Europeana a Sportului, esti asteptat si la #BeHealthy Timisoara Festival, organizat de World Class.

Viata culturala de noapte a Romaniei si cum aceasta poate fi dezvoltata si valorificata intr-un mod sustenabil va fi topicul discutiilor si schimburilor de idei din cadrul Conferintei „Culture of Nightlife Conference”, ce va avea loc sambata, 30 septembrie 2023, in pasajul subteran din Iulius Town.

Recent ales Primarul de Noapte al Amsterdamului si co-fondator al organizatiei culturale Nachtlab, Freek Wallagh va impartasi perspective unice despre modul in care cultura nocturna poate contribui la comunitate.

Prof. Dr. Marion Roberts, expert in design urban si economie nocturna, va aduce o perspectiva academica asupra relatiei dintre oras si cultura de noapte. Printre speakeri ii regasim si pe: Shira de Bourbon Parme, urbanist si antropolog social, Manuel Garcia-Ruiz, cercetator in sociologie, si Bettina Pelz, curator de arta in spatiul public si promotor al artei lumii.

Conferinta „Culture of Nightlife Conference” va incepe de la ora 20,30, iar pasajul subteran, unde va avea loc evenimentul, va fi transformat intr-o veritabila galerie de arta. Biletele pentru eveniment pot fi achizitionate de pe site-ul iabilet.ro, iar programul poate fi consultat pe site-ul Iulius Town.

Conferinta „Culture of Nightlife Conference” este organizata de Asociatia Daisler, in parteneriat cu Iulius Town, si este inclusa in Programul cultural national „Timisoara – Capitala Europeana a Culturii in anul 2023″.

Evenimentul face parte din conceptul „Lights On – The Night-Art Festival”, care se desfasoara in mai multe locatii din Timisoara.

Sambata, in Iulius Gardens, va avea loc si Miss Timisoara by Denisa Tudoran, de la ora 19, unde peste 20 de participante vor concura pentru ravnitul titlu. Publicul va pasi pe „covorul rosu” si va trebui sa respecte dress code-ul „all black”. Competitia va respecta structura competitiilor internationale, astfel ca modelele vor avea mai multe probe, printre care: o coregrafie comuna, proba costumului traditional, cea a costumului de baie si cea a rochiei de seara.

In Iulius Town toata lumea se regaseste, iar daca pasiunea ta este sportul te asteptam la #BeHealthy Timisoara Festival. Tot ce trebuie sa faci ca sa participi este sa te inscrii la clasele pregatite de antrenorii de la World Class Romania – https://behealthyfestival.ro/. Festivalul are loc sambata, iar participarea este gratuita. Alege unul dintre antrenamentele de aerobic, cycling, World Class challenge sau kids activities si vino in Iulius Gardens! (I.P.)

Leave a Reply