Marcel Ciolacu, raspuns echivoc la intrebarea despre o posibila candidatura pe prezidentiale: „Nu stiu ce voi face!”

Marcel Ciolacu a fost intrebat, sambata, la Timisoara, despre perspectiva unei candidaturi la alegerile prezidentiale de anul viitor, iar acesta a raspuns ca nu a luat nicio decizie in acest sens. „Nu stiu ce voi face”, a spus premierul.


Liderul PSD a precizat ca provocarea pe care o are in prezent este „sa se ridice la inaltimea asteptarilor pe care le au romanii de la el in timp ce este prim-ministru”.

„Nu stiu ce voi face. Provocarea pe care o am in acest moment este, in primul si primul rand, de a ma ridica la inaltimea asteptarilor pe care le au romanii de la mine in timp ce sunt prim-ministru. Pentru mine, ca presedinte al PSD, dar si pentru secretarul general Paul Stanescu cele mai importante alegeri sunt primele alegeri, cele europarlamentarele. Dupa aceea partidul se va strange si va avea abordarea pentru alegerile locale”, a precizat Marcel Ciolacu, intrebat intr-o conferinta de presa sustinuta sambata la Timisoara daca isi asuma o candidatura la alegerile prezidentiale.

Invitat in emisiunea Insider politic, difuzata sambata la Prima TV, presedintele UDMR, Kelemen Hunor a spus ca Marcel Ciolacu ar trebui sa fie candidatul PSD la alegerile prezidentiale pentru ca este presedintele partidului, dar ca nu este convins ca el isi doreste acest lucru.

„Normal, Marcel Ciolacu ar trebui sa fie candidatul PSD pentru ca este presedintele partidului. Nu stiu daca-si doreste. Nu sunt foarte convins ca Marcel Ciolacu isi doreste sa fie candidat la prezidentiale”, a spus Kelemen Hunor. (Mara Ion)

Leave a Reply