Miscarea Sperantei! Deputatul Ben Oni Ardelean a demisionat oficial din PNL si va activa ca parlamentar independent

Deputatul Ben-Oni Ardelean a instiintat Biroul permanent al Camerei Deputatilor ca demisioneaza din PNL si, in consecinta, va activa ca neafiliat, de marti, 3 octombrie. „Va prezint si o informare din partea domnului deputat Ben-Oni Ardelean care ne aduce la cunostinta ca isi inceteaza activitatea in cadrul grupului parlamentar al PNL si va activa ca deputat neafiliat”, a precizat presedintele Camerei Deputatilor, Alfrad Simonis, in plen.


Recent, parlamentarul a anuntat lansarea proiectul politic conservator „Miscarea Sperantei”. ”Va fi singura platforma politica bazata pe demnitate, libertate si responsabilitate”, promite deputatul.

Fostul liberal a adaugat ca va face tot ceea ce ii sta in putinta ca aceasta miscare sa devina un jucator semnificativ in peisajul politic din Romania, pentru ca tot ce il intereseaza este ca oamenii sa aiba incredere in cei care ii reprezinta.

”Miscarea Sperantei este o platforma politica creata pentru a coagula forte politice si entitati, din dorinta de a prezenta romanilor un proiect de tara realist si competitiv, capabil sa redea increderea in respectarea demnitatii si speranta ca lucrurile pot evolua, printr-un leadership competent, in directia buna”, a mai scris Ben Oni Ardelean pe Facebook.

Ben-Oni Ardelean a fost ales deputat pe listele PNL in legislatura 2016-2020. El a fost si senator PNL, in legislatura 2012-2016. (M.I.)

One thought on “Miscarea Sperantei! Deputatul Ben Oni Ardelean a demisionat oficial din PNL si va activa ca parlamentar independent

Leave a Reply