Politistul Valer Kovacs, audiat de sefii sai din IGPR, in cadrul unei cercetari disciplinare care are la baza o plangere depusa de chestorul Alin Petecel

Politistul Valer Kovacs, cel mai incomod agent din Politia Romana, a fost audiat, azi, de sefii sai de la Directia Rutiera, la sediul IGPR, in cadrul unei cercetari disciplinare declansate ca urmare a plangerii formulate de chestorul Alin Petecel, inspectorul sef al IPJ Timis.


La iesirea de la audieri, Valer Kovacs a declarat jurnalistilor de la Nasul TV, carora le-a multumit pentru sustinere, ca i s-a cerut un raport detaliat in legatura cu acuzatiile ce i se aduc, totodata sefii sai de la Brigada Autostrazi solicitandu-i sa puna pe hartie toate nemultumirile sale din sistem, cu referire la hartuirea sa de catre chestorul Alin Petecel, iar sesizarea sa o depuna la Directia Control Intern.

Potrivit politistului din Timisoara, chestorul Alin Petecel s-a simtit vizat de un live pe TikTok, din luna iulie, cand a vorbit despre mafia din IPJ Timis si comandantii pusi in functii si sustinuti de marii afaceristi din Timis.

„Sefii din IGPR se asteptau sa vin cu sapte avocati dupa mine, care sa-mi sustina drepturile. M-am prezentat singur la aceasta audiere, pentru ca, noi, politistii, trebuie sa avem dreptul la libera exprimare. Am fost deranjat de faptul ca a trebuit sa fac 1000 de kilometri, dus-intors, pentru a fi audiat la Bucuresti, cand era mai simplu sa fiu audiat la Timisoara sau la Arad, unde-mi desfasor activitatea.

Mi s-a spus ca asta este procedura. Dar, daca asta este procedura, atunci procedura trebuie schimbata! Mi s-a transmis sa fiu un pic mai rezervat in mesajele de pe retelele de socializare, sa-mi masor cuvintele, pentru ca persoanele vizate sa nu se simta lezate”, ne-a declarat Valer Kovacs, apreciind faptul ca, desi este vorba despre o cercetare disciplinara, dialogul cu sefii din IGPR a fost unul sincer si deschis.

Urmeaza sa fie informat cu privire la rezultatul cercetarii disciplinare, insa politistul timisorean spune ca, dupa ce a fost concediat din sistem absolut nevinovat si reincadrat dupa cateva zile, nu-i mai este frica de nimic. Vom reveni. (G.I.)

2 thoughts on “Politistul Valer Kovacs, audiat de sefii sai din IGPR, in cadrul unei cercetari disciplinare care are la baza o plangere depusa de chestorul Alin Petecel

  1. @ Valer Kovács
    Mult succes, nea Valer !
    Cunosc episodul în care ați fost dat afara, apoi reîncadrat !
    Am fost alaturi de dv, în scris, și atunci.

  2. Asta se intampla cand deranjezi puslamalele furacioase, le doare. Bine ar fi sa existe astfel de oameni in toate sistemele tarii si care sa scoata la suprafata, prin mijloace proprii, gunoaiele putrezite din sistemele care nu servesc acest stat. Mult succes, sper sa ramaneti in functie si daca se poate, neschimbat. Numai asa poate o sa dam si noi inainte.

Leave a Reply