Un fost procuror a fost saltat de mascatii de la Combaterea Crimei Organizate, dupa ce a fost prins cu o plantatie de cannabis

Un fost procuror a fost ridicat, astazi, de politistii Antidrog din cadrul SCCO Vrancea, dupa ce intr-o plantatie de vie a familiei a fost descoperita o plantatie de cannabis. Fostul magistrat, in varsta de 65 de ani, nu ar fi la prima abatere, spun date din ancheta, iar cand a fost confruntat de autoritati le-a spus, senin, ca ingrijea cultura pentru ca avea nevoie de seminte pentru o placinta traditionala.


Politistii au facut 2 perchezitii domiciliare la locuintele principalilor suspecti, pe raza orasului Panciu, judetul Vrancea, intr-un dosar penal privind comiterea infractiunilor de cultivare si detinere de droguri de risc pentru consum propriu fara drept, ocazie cu care s-au pus in aplicare si 3 mandate de aducere. La locuinta fostului procuror au gasit, ascunsa in vita de vie, aproximativ 250 de plante de canabis, dar si resturi de muguri.

Cand a fost intrebat de ce cultiva planta ilegala, barbatul de 65 de ani le-ar fi spus oamenilor legii ca el prepara o placinta traditionala, la care foloseste seminte de canabis. In urma perchezitiilor, 3 oameni au ajuns la audieri. Surse din cadrul anchei spun ca fostul procuror ar fi capul retelei de droguri. Nu este prima data cand politistii de la Antidrog ii trec pragul casei si, se pare, barbatul sufera de probleme de sanatate. (V.E.)

Leave a Reply