Politistul Valer Kovacs, atacat dur de fostul premier Adrian Nastase. „Ii voi cere ministrului de Interne sa declanseze o ancheta disciplinara!”

Abia audiat la sediul IGPR, in urma unei plangeri a sefului IPJ Timis, politistul Valer Kovacs risca o noua cercetare disciplinara. Anuntul a fost facut de catre Adrian Nastase, care s-a declarat ofensat de dezvaluirea politistului de la Brigada Autostrazi, care, intr-un mesaj postat pe TikTok, a acuzat faptul ca, in urma cu mai multi ani, cu ocazia muncilor agricole, elevii de la scoala de subofiteri de la Campina au fost dusi sa-i culeaga via fostului premier PSD.


Politistul Kovacs Valer ma ‘denunta’ pentru o experienta a sa de acum 20 de ani pe cand se afla la Scoala de politie din Campina. In esenta, politistul ii raporteaza „capitanului” (George Simion n.red.) ca in perioada in care eram prim-ministru, as fi dat un telefon la scoala de ofiteri din Campina iar, ca urmare, elevii au fost stransi in careu si trimisi sa lucreze, „ca slugi” la via pe care eu as fi avut-o la Tohani.

Nu stiu daca a dat cineva vreun telefon, eu in niciun caz nu. Nici nu stiu stiu daca au fost trimisi atunci elevii la cules de struguri. Singura chestiune care il transforma pe politistul Kovacs intr- un mincinos ordinar este faptul ca, in niciun caz, in perioada in care eram prim-ministru, eu nu am avut o vie/podgorie la Tohani sau in alta parte.

Deci intreaga poveste este mincinoasa. In ceea ce-l priveste pe politistul Kovacs, ii acord 10 zile (pana in 5 octombrie) sa produca documentele din care sa rezulte ca eu am avut o podgorie, o vie – proprietate la Tohani in perioada in care eram premier (2000-2004) si sa justifice astfel povestea pe care a introdus-o pe internet. Daca nu, in masura in care este inca in MAI, ii voi cere ministrului de Interne sa declanseze o ancheta disciplinara”, este avertismentul lansat de Adrian Nastase.

Mai mult, fostul premier suspecteaza faptul ca povestea cu politistii dusi la cules de struguri ar fi lansata in spatiul public la comanda „capitanului” George Simion, avand menirea de a acoperi scandalul legat de violul in grup asupra unei simpatizante AUR minore, discutia mutandu-se pe o chestiune „spectaculoasa” din urma cu 20 de ani.

Ca raspuns la acuzatiile fostului premier, politistul Valer Kovacs a postat un mesaj pe o retea de socializare in care spune ca nu a participat personal la acesta activitate, ci i-a fost relatata de alti colegi… (Vlad Enciu)

Leave a Reply