Cand se da drumul la caldura in Timisoara? Colterm, anunt important pentru cei peste 50.000 de abonati la reteaua de termoficare a orasului

Pregatirea pentru functionarea sistemului centralizat de alimentare cu energie termica a municipiului Timisoara, pentru sezonul de incalzire 2023-2024, intra in ultima etapa. In contextul temperaturilor exterioare in scadere, incepand cu data de 16 octombrie 2023, ora 08, pana in data de 18 octombrie 2023, ora 18, se vor desfasura, etapizat, probele la cald ale instalatiilor de incalzire.


Intr-o prima etapa, caldura se va livra la parametri redusi, urmand ca, in functie de variatiile temperaturilor exterioare, sa fie efectuate ajustari: daca temperaturile exterioare vor continua sa scada, parametrii de furnizare vor creste si se va trece la regim de livrare continuu sau, in cazul in care vremea se va incalzi, se va lua masura livrarii caldurii doar in timpul noptii, ori chiar se va intrerupe, daca situatia o va impune.

Facem apel la toti abonatii nostri sa-si deschida instalatiile interioare in primele zile de furnizare a caldurii, pentru a putea identifica eventualele probleme tehnice.

De asemnea, anuntam ca sunt posibile intreruperi temporare in livrarea caldurii pe anumite trasee, in cazul in care apar probleme tehnice la instalatiile de distributie ale Colterm.

Echipele companiei noastre vor asigura asistenta tehnica non-stop pe toata durata probelor la cald. Abonatii pot apela Dispeceratul Colterm la numerele de telefon: 0256.494.133 si 0752.309.800 sau pot trimite sesizari la adresa de e-mail relatii@colterm.ro. (Colterm Timisoara – Compartiment Comunicare)

Leave a Reply