Viceprimarul comunei Dumbravita, Sergiu Grui, candidat pe lista USR pentru Parlamentul European

In aceasta dimineata s-au finalizat alegerile interne pentru lista candidatilor USR la Parlamentul European. Cu mandrie va anuntam ca Sergiu Grui, viceprimarul comunei Dumbravita, reprezinta USR Timis pe aceasta lista.


Lista a fost facuta publica de presedintele USR, Catalin Drula, si include nume precum  Elena Lasconi, primar al orasului Campulung, Dan Barna vicepresedintele USR si ALDE Europa si Vlad Voiculescu, fost ministru al Sanatatii. Avem oameni cu experienta reala in administratie, fonduri europene, politica externa.

Nu e doar o lista, e un semnal ca USR ramane ancorat in valorile Europei libere si democratice. Sergiu Grui stie ce inseamna buna guvernare din pozitia sa de viceprimar si misiunea lui este sa aduca Europa mai aproape de comunitatile locale.

Pe 20 octombrie, la Consiliul ALDE Europe, gazduit pentru prima data la Bucuresti, USR isi va lansa oficial candidatii pentru Parlamentul European.

“30 de ani de la Revolutie si ce avem? Extremisti si partide-sistem? Noi, USR, suntem alternativa reala pentru modernizarea Romaniei. Luptam pentru valorile europene care definesc si Banatul, ca spatiu al tolerantei inter-etnice si al prosperitatii cladite pe munca cinstita. Vrem o tara ca afara, bazata pe lege si reguli, in care statul ajuta, nu te fura si servicii de calitate pentru toti cetatenii. Aceasta este Europa si este visul nostru pentru Romania, iar pentru a-l implini avem nevoie de voi,” a spus Sergiu Grui, viceprimarul Dumbravitei si candidat USR pentru Parlamentul European. (USR Timis)

Leave a Reply