Accident grav in timpul Raliului Leresti, din Arges! Un spectator a fost spulberat de o masina de concurs si i-a fost amputat un picior

Un accident grav s-a produs la Campionatul National de Viteza in Coasta, desfasurat la Campulung Muscel. Un spectator are piciorul amputat dupa ce a fost spulberat de o masina din competitie.


Organizatorii spun ca barbatul, in varsta de 36 de ani, urmarea concursul dintr-o zona interzisa. Pilotul a pierdut controlul volanului intr-un viraj la stanga.

Masina din competitie s-a oprit intr-un autoturism parcat pe marginea soselei, insa, inainte a lovit si spectatorul.

Victima a fost transportata la Spitalul Campulung si este in stare grava. Medicii l-au dus direct in sala de operatie.

Intr-un viraj de stanga, Claudiu Ciuca, pilotul cu nr. 83, a franat tarziu si masina a intrat intr-o zona interzisa publicului. Bolidul s-a oprit intr-o masina care era parcata la aproximativ 30 – 40 de metri de axa drumului, accidentand un spectator care nu a respectat indicatiile de securitate si a ramas totusi in zona.

Barbatul a fost preluat de o Ambulanta si transferat de urgenta la Spitalul Municipal Campulung. Din primele informatii, victima are fractura de bazin si a unui membru inferior si in acest moment se afla in operatie”, precizeaza Federatia Romana de Automobilism Sportiv. (V.E.)

Leave a Reply