VIDEO / Drapel arborat pe “Acoperisul Romaniei” de instructorii sportivi din cadrul Universitatii Nationale de Aparare “Carol I” Bucuresti

Seria manifestarilor prilejuite de sarbatorirea Centenarului la Centrul de pregatire a cadrelor militare in domeniul educatiei fizice si sportului in Armata din cadrul Universitatii Nationale de Aparare “Carol I” din Bucuresti continua.


Dupa marsul efectuat pe traseul Bucuresti – Targu Neamt de colonel Silvestru Ilas si colonel (r) Daniel Pisica, cu onor la drapel si tinerea unui moment de reculegere la Mausoleul – monument dedicat eroilor, din Piatra Neamt, a urmat ascensiunea instructorilor centrului pe “Acoperisul Romaniei” – Varful Moldoveanu, aflat la altitudinea de 2544 metri.

In conditii extrem de vitrege, colegii instructor – lt. col. Madalin Chiriac, lt. col. Ioan Suciu si mr. Valentin Craciunoiu, insotiti de unul dintre cei mai dedicati absolventi ai cursurilor noastre, Stirbat Constantin, au arborat drapelul national si au tinut un moment de reculegere in memoria inaintasilor nostril, care si-au jertfit viata in razboaiele de reintregire si pastrare a identitatii nationale.

Promovam permanent lozinca noastra, Mens Sana in Corpore Sano. (Universitatea Nationala de Aparare “Carol I” Bucuresti – Centrul de pregatire a cadrelor militare in domeniul educatiei fizice si sportului in Armata)

Leave a Reply