Italian Business Tour 2023 a ajuns la Timisoara / Companiile italiene care opereaza in vestul si nordul Romaniei, intalnire cu reprezentanti ai comunitatii de afaceri locale

Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timis, Sala Banat (Bd. Eroilor de Tisa nr. 22, et. I), gazduieste, azi, de la ora 17, intalnirea companiilor italiene care opereaza in vestul si nordul Romaniei cu reprezentanti ai comunitatii de afaceri locale.


Evenimentul este organizat de Camera de Comert Italiana pentru Romania (CCIpR), in parteneriat cu Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, in cadrul Protocolului de Colaborare dintre cele doua organizatii, semnat la Timisoara in 2017.

Vor adresa mesaje de salut Florica Chirita – presedinte CCIA Timis, Vincenzo Moderno – vicepresedinte CCIpR si consilier al presedintelui CCIAT si Alin-Adrian Nica – presedintele Consiliului Judetean Timis.

In cadrul panelurilor, speakeri si experti din elita afacerilor romanesti si italiene vor dezbate teme de actualitate, cum ar fi:

Externalizarea serviciilor financiare: management credit, institutii de credit, banci

Finantarea europeana:  acces la fonduri europene, scriere de proiecte

Oportunitati de afaceri in regiune

Noile schimbari fiscale care afecteaza mediul de afaceri

Predictibilitatea si continuitatea afacerilor in contextul tendintelor de sustenabilitate

Factoring in raport cu riscul de colectare

Tehnologii de digitalizare si solutii pentru companii

Managementul riscului.

Italian Business Tour 2023 este un proiect derulat de Camera de Comert Italiana pentru Romania cu scopul de a dezvolta noi parteneriate de afaceri cu companiile italiene din regiunile Timisoara, Cluj-Napoca si Iasi.

Detalii https://app.glueup.com/event/italian-business-tour-2023-86507/le

(Impact Press)

Leave a Reply