CULISE / Un bodyguard de la SPI Security Timisoara, in dispozitivul de paza al vedetei showbizz-ului romanesc, Theo Rose

Prezenta la Serbarile Cetatii din Caransebes, unde a sustinut un recital asteptat cu sufletul la gura de fanii prezenti in fata scenei din Parcul Teius, vedeta showbiz-ului romanesc, Theo Rose, a beneficiat de toata atentia organizatorilor, a directoarei Stana Stepanescu, care i-au pus la dispozitie chiar si un solid echipaj de paza si protectie.


Potrivit unor fotografii intrate in posesia Impact Press, printre bodyguarzii care au fost angajati de Primaria Caransebes si Casa de Cultura “George Suru” sa o pazeasca pe Theo Rose, dar si pe ceilalti artisti care au cantat si dansat la Serbarile Cetatii, la inceputul lunii septembrie 2023, s-a aflat si Ion Pasan, unul dintre oamenii de baza ai firmei SPI Security din Giroc, localitate de la periferia Timisoarei.

Cooptarea luptatorului Ion Pasan in gruparea agentilor de paza si protectie de la Serbarile Cetatii a fost perceputa ca o autentica reabilitare publica, dupa ce gugulanul a fost condamnat la inchisoare in dosarul hotilor de lux, dar pus in libertate dupa o scurta perioada petrecuta in spatele gratiilor la Penitenciarul Timisoara.

Judecatorii Curtii de Apel i-au admis contestatia in anulare, in conditiile in care au existau probe cu privire la o cauza de incetare a procesului penal, in urma unei pledoarii tinute la bara de fostul preseninte al Curtii Constitutionale, actualul avocat Augustin Zegrean.

Revenind la Serbarile Cetatii, sa mai spunem ca printre artistii care au beneficiat de vigilenta echipei de bodyguarzi, care a avut misiunea de a-i tine la distanta pe fanii banateni mai infocati, s-a aflat si Lidia Buble, Alina Eremia, Ramona Vita, Dumitru Teleaga, Liliana Laichici, Nicu Novac si altii. (I.P.)

Leave a Reply