Weekend-ul prieteniei dintre om si caine: discutii cu specialisti chinologi si targ de adoptii, in Iulius Gardens (P)

Experientele cele mai frumoase sunt traite alaturi de cei dragi, iar la Iulius Town oferim momente de neuitat pentru toti membrii familiei. “Weekend-ul prieteniei om-caine” aduce specialistii din domeniul chinologiei, care vor sustine sesiuni de Q&A, un targ de adoptii, dar si alte surprize. Teatrul de Papusi ii asteapta si in acest final de saptamana pe cei mici, cu una dintre cele mai cunoscute povesti din toate timpurile: „Scufita Rosie”.


Sambata si duminica, in intervalul orar 12 – 16, in Iulius Gardens se va celebra o prietenie ce dureaza de mii de ani: cea dintre om si caine, in cadrul evenimentului organizat de catre Asociatia Chinologica Romana a Judetului Timis.

Specialisti chinologi vor fi prezenti si vor sta de vorba cu cei interesati despre alimentatia potrivita pentru catei, cum sa faci un toaletaj canin si vor explica cateva reguli de baza pentru sanatatea catelului tau si educatia canina. Mai multe detalii despre sesiunile de Q&A, poti afla accesand site-ul Iulius Town. Va avea loc si un targ de adoptii canine, astfel ca ai ocazia sa iti gasesti cel mai bun prieten cu patru labute, in acest weekend la Iulius Town.

Lunile noiembrie si decembrie aduc lumea plina de magie mai aproape de cei mici, prin Teatrul de Papusi, ce va avea loc in fiecare duminica, de la ora 11.00, conform urmatorului program:

05 Noiembrie „Sa ne jucam de-a Scufita Rosie”;

12 Noiembrie „Ursul pacalit de vulpe”;

19 Noiembrie „Ratusca cea urata”;

26 Noiembrie „Casuta prietenilor”;

03 Decembrie „Iedutul rasfatat”;

10 Decembrie „Magazinul Fermecat”;

17 Decembrie „Visul Omului de zapada”.

Iulius Town, locul unde fiecare membru al familiei are parte de experiente speciale. (I.P.)

Leave a Reply