Paula Romocean: Noi am decuplat mafiile de la banii publici, PNL vrea sa le readuca in Primaria Timisoara, prin Nicolae Robu

USR Timisoara considera ca desemnarea lui Nicolae Robu, drept candidat al PNL pentru primaria Timisoarei, demonstreaza lipsa de respect pentru aspiratia timisorenilor la un oras modern si european, fara circ si fara clanuri.


Mai arata lipsa de politicieni cu anvergura si viziune, un partid in degringolada, care mai reprezinta doar interesele unor mafii locale, pe care administratia USR, condusa de Dominic Fritz, a inceput sa le dezmembreze.

Aceasta este oferta PNL pentru Timisoara: readucerea la putere, in Primaria Timisoara, a clanurilor si a mafiilor, prin Nicolae Robu.

Cu Nicolae Robu, Timisoara nu era respectata, asa cum merita, pentru ca acest fost primar, concediat de timisoreni, si-a transformat mandatul in circ. Dar in spatele concertelor la chitara si golurilor marcate, clanurile, interlopii si baietii destepti, isi faceau de cap.

Ii reamintesc domnului Alin Nica de propria lui declaratie referitoare la Nicolae Robu: “Noi nu construim un partid de interlopi, asa ca Nicolae Robu ii poate recupera in proiectul sau de a deveni primar”.

Ce inseamna azi aceasta declaratie, dle Nica? Construiti partidul de interlopi, impreuna cu dl Robu?

Administratia USR a Timisoarei a inceput sa decupleze interlopii, clanurile si mafiile de la resursele publice, din prima zi de mandat.

De aceea am fost tinta atacurilor, in toti acesti ani. Si vom fi, in continuare, acum ca am inceput si recuperarea patrimoniului instrainat ilegal. Toate aceste mafii se reunesc acum in jurul dlui Robu.

PNL si Nicolae Robu pot sa aiba in spate banii tuturor mafiilor,  alegerile se castiga cu increderea oamenilor. Si le vom castiga, cum le-am castigat si in 2020, pentru ca am facut treaba si aratam ca avem o viziune pentru Timisoara”, a declarat Paula Romocean, presedinta USR Timisoara si lidera consilierilor locali USR.

Reamintim ca dupa preluarea mandatului, in urma cu trei ani, Dominic Fritz a inceput curatenia in primarie. Primii au plecat Ionut Nasleu, legatura lui Nicolae Robu cu lumea interlopa, care domina pietele si Florin Ravasila, care era mana in mana cu mafia cimitirelor. Amandoi au dosar penal.

Dominic Fritz este cel care a descoperit mafia angajarilor in administratia publica, cu concursuri falsificate, sub indrumarea Rodicai Aurelian, fosta sefa a resurselor umane. Si aceasta are dosar penal.

Dominic Fritz a decuplat mafia firmelor de partid de la banii si patrimoniul Colterm.

Iar recent a inceput recuperarea imobilelor si terenurilor de la Carpaci si de la baietii destepti care au furat malurile Begai. Nici pe unii, nici pe ceilalti, nu i-a deranjat nicio autoritate a statului, timp de 8 ani, sub Nicolae Robu.

„Timisorenii vor avea de ales in 2024 intre o administratie conectata la clanuri si o administratie conectata la oameni”, a mai declarat Paula Romocean, presedinta USR Timisoara si lidera consilierilor locali USR. (USR Timisoara)

 

Leave a Reply