Pusca neautorizata, descoperita la domiciliul unui barbat din Timis. Arma a fost confiscata, iar “tragatorul” s-a ales cu dosar penal

Politistii Sectiei 5 Rurala Belint din cadrul IPJ Timis au efectuat, astazi, in jurul orei 11,30, o descindere care a condus la descoperirea unei infractiuni la regimul armelor si munitiilor. Un barbat in varsta de 58 de ani, din localitatea Ghizela, a fost depistat in posesia unei pusti neletale, care era supusa autorizarii.


Fortele de ordine au intervenit prompt si au confiscat arma pentru a o folosi ca proba in cadrul cercetarilor ulterioare. De asemenea, s-au initiat masuri legale in conformitate cu legislatia in vigoare pentru a investiga si sanctiona acest caz.

In acest context, a fost intocmit un dosar penal care vizeaza aspectul savarsirii infractiunii de “nerespectarea regimului armelor si munitiilor”. Astfel, autoritatile actioneaza ferm pentru a preveni si contracara posesia ilegala a armelor neletale si pentru a mentine siguranta comunitatii.

Acest incident subliniaza importanta monitorizarii si aplicarii legilor referitoare la detinerea armelor, asigurand astfel un mediu mai sigur pentru toti cetatenii. Autoritatile isi continua eforturile de asigurare a ordinii si sigurantei publice prin aplicarea stricta a reglementarilor in vigoare. (V.E.)

Leave a Reply