Unul dintre membrii echipei de filmare al serialului Netflix Fauda, ucis in confruntarile din Gaza! Natan Meir era rezervist intr-un batalion trimis in lupta cu teroristii

Natan Meir, un membru al echipei de filmare al serialului „Fauda”, unul dintre cele mai de impact seriale de pe Netflix, a fost ucis in actiune in Gaza, potrivit unui anunt facut pe contul de Facebook al serialului.


Natan Meir era rezervist in Batalionul 697 al Brigazii 551 din Israel.

„Suntem abolut devastati sa impartasim faptul ca unul dintre membrii familiei noastre Fauda, Matan Meir, a fost ucis in actiune in Gaza”, a anuntat contul de Facebook al serialului, fara a da alte detalii.

„Natan a fost parte integranta a echipei pentru toate cele 4 sezoane ale serialului Fauda”, precizeaza anuntul. „Intreaga distributie si echipa de filmare au inima complet franta de aceasta pierdere tragica. Dorim sa transmitem condoleantele noastre familiei si prietenilor lui Matan. Fie ca sufletul sau sa se odihneasca in pace”, se spune in incheierea mesajului.

Serialul Fauda spune povestea lui Doron, un comandant al unitatii Mistaarvim a Fortelor de Aparare israeliene, si a echipei sale.

Serialul a fost criticat de unii pentru ca ar prezenta o versiune partinitoare a conflictului israeliano-palestinian si ar infatisa o imagine inexacta a vietii din Gaza. (I.P.)

Leave a Reply